'Bayan Bacak' ile evliliği olay yarattı

  • Ana Sayfa
  • 'Bayan Bacak' ile evliliği olay yarattı
'Bayan Bacak' ile evliliği olay yarattı
Ünlü sanatçı Berkant şöhret olduğu yıllarda yaptığı bir evlilikle magazin dünyasını altüst etmişti. O evliliğin bedeli ise ünlü sanatçıya ömür boyu evlat acısı yaşatmıştı. Abone ol

İNTERNETHABER - Bugün hayata veda eden Berkant, 70'li yılların zirvedeki ismiydi. Attığı her adım gibi aşkları da magazinin gündeminden düşmüyordu.

O dönem aldığı sürpriz evlilik kararı ile gazete manşetlerini sallamış ve  search engine optimization bu evliliği ile çok konuşulmuştu.

BAYAN BACAK...

Dönemin ünlü isimlerinden biriydi Serpil Örümcer... Lakabı "Bayan Bacak"tı... Ses ve sinema sanatçısı olarak biliniyordu. 14 yaşında gösteri dünyasına girmişti ve bir deniz subayıyla nişanlıyken gönlünü dönemin en şöhretli ismi Berkant'a kaptırmıştı. Nişanlısıyla yüzük atıp Berkant ile 3 yıl büyük bir aşk yaşamışlardı. Bu aşk da 1972 yılında nikah masasında noktalanmıştı.

Magazin gazeteleri Berkant'ın bu evliliğini "Berkant, Bayan Bacak ile evlendi" manşetleri atarak duyurmuşlardı.

MASAL KABUSA DÖNDÜ

Berkant'ın "büyük aşkı" 1 yıl sonra kabusa döndü. Bayan Bacak, kızına hamileyken evi terketti, Berkant da soluğu mahkemede aldı.



Yıllar sonra o evliliği "büyük bir hata" olarak niteleyen Berkant 2009 yılında verdiği bir röportajda şöyle diyordu;

"En büyük hatayı Serpil'le evlenmekle yaptım. O yılları hatırlamak bile istemiyorum. Serpil Örümcer'e aşık olup evlendim ama gerçeği aynı evde yaşamaya başlayınca öğrendim. Aramızda korkunç bir kültür ve görüş farkı vardı. Annesi de bizimle yaşıyordu ve onunla da geçinemiyordum. Evin içinde her gün kavga gürültü vardı. Ayrılmak mecburiyetinde kaldım. İyi ki de ayrılmışım."



Kategori : MAGAZİN