Çanakkale'de sokak ortası dehşet!

  • Ana Sayfa
  • Çanakkale'de sokak ortası dehşet!
Çanakkale'de sokak ortası dehşet!
Çanakkale'de tartıştığı eşi ve yanındaki kadını vuran çılgın koca son kurşunu kendine sıktı.Abone olÇanakkale'de dehşet dakikaları izleyenlerin tüylerini ürpertti! Çılgın koca, tartıştığı eşini ve yanındaki kadını silahla yaraladıktan sonra aynı silahla intiha Metın2 emek pvp r etti. Kameraların saniye saniye kaydettiği dehşet anları sonrası büyük panik yaşandı.

İskele Meydanı'nda silahla yaralama ihbarı üzerine polis harekete geçti. GESTAŞ İskelesi yan tarafında, elinde silahla çevreye tehditler yağdıran Ali E. (38), eşi Hediye E. (32) ve yakını olduğu öğrenilen Gülşen K.’yı silahla yaraladı.

POLİS İKNA ETMEYE ÇALIŞTI AMA...

Daha sonra silahı kendi kafasına dayayan saldırgan, polislerin tüm ikna çabalarına rağmen tetiğe bastı. Çevredeki vatandaşların korku dolu bakışları altında yere yığılan saldırgan ve yaralı 2 kadına, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Ali ve Hediye E. Çanakkale Devlet Hastanesi'ne, Gülşen K. ise Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali ve Hediye E.’nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kategori : GÜNCEL