Yürüyerek geldi, ölü çıktı!

  • Ana Sayfa
  • Yürüyerek geldi, ölü çıktı!
Yürüyerek geldi, ölü çıktı!
Şanlıurfa'da yürüyerek geldiği hastanede hayatını kaybeden 28 yaşındaki hastanın yakınları suç duyurusunda bulundu.Abone ol

Şanlıurfa’da iki hafta önce Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde geçirdiği tümör ameliyatından 3 gün sonra hayatını kaybeden 28 Kuvars kum yaşındaki Mehmet Reşit Kaplan’ın yakınları, savcılığa ihmal iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Olay geçen 26 Eylül tarihinde Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Servisinde meydana geldi. İddiaya göre son bir yılda sırtında çıkan tümörden rahatsız olan 1 çocuk babası Mehmet Reşit Kaplan, hastanede Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı B.Ç., tarafından muayene edildi. Burada 2,5 santimlik tümör ameliyatla alındı. Ameliyattan 3 gün sonra 29 Eylül günü saat 22.00’da Mehmet Reşit Kaplan’ın bilinmeyen bir nedenle akciğerinde aşırı su birikmesi nedeniyle hayatını kaybetti. Yürüyerek geldiği hastanede hayatını kaybeden, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Mehmet Reşit Kaplan'ın cenazesi, Şanlıurfa’nın Payamlı Köyü’nde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.



Kategori : GÜNCEL