10 TL'ye Zerdüşt davetiyesi

10 TL'ye Zerdüşt davetiyesi
Terör örgütü KCK’nın Diyarbakır Bağlar kent meclisi yapılanmasıyla ilgili davanın iddianamesinde çarpıcı bilgiler yer alıyor.Abone olTerör örgütü PKK’yı da bünyesinde barındıran terör örgütü KCK’nın, sokak eylemlerini finanse etmek için vatandaşlardan zerdü dünyayı geziyorum şt mesajlı fitre, nevruz davetiyeleriyle konser bileti adı altında para topladığı ortaya çıktı.

Terör örgütünün, topladığı bu paraları, sokak eylemleri yapmaları için şehir merkezlerindeki sözde gençlik örgütlenmesine aktardığı belirtiliyor.

47’si tutuklu, 95 sanık ile ilgili iddianamede, terör örgütünün sokak eylemlerini nasıl organize ettiği anlatılıyor. Diyarbakır 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nin kabul ettiği iddianamede, sözde kent meclislerinin 45 günde bir toplandığı, altı ayda bir ara dönem toplantısı yaptığı belirtiliyor. Sözde meclisin yılda bir mahalle konferansı ile kendini yenilediği vurgulanan iddianamede, sözde kent meclislerinin en önemli amacının 'toplumda etnik kimlik üzerinden örgütsel gücü muhafaza etmek' olduğu öne sürülüyor.



Kategori : GÜNCEL