Bahçeli'den Bingöl açıklaması

  • Ana Sayfa
  • Bahçeli'den Bingöl açıklaması
Bahçeli'den Bingöl açıklaması
Bingöl'de silahsız 10 askerin şehit olduğu saldırı sonrası açıklama yapan MHP lideri Bahçeli, o iddialara dikkat çekti. Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bingöl'deki hain saldırıyla ilgili emniyet ve istihbarat zaaflarıyla birlikte, araç ve personel kaynaklı eksiklikler kapsamında biriken şüpheleri google seo çalışması n etraflıca ele alınması, görev ihmali veya dikkatsizlikten kaynaklı aymazlıkların ortaya çıkarılmasını istedi.

Terör saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yapan Bahçeli, PKK'lı tetikçilerin hain eyleminde 10 Mehmetçiğin şehit, 70 mehmetçiğin de yaralandığını hatırlattı. Alçakça yapılan bu terör saldırısında şehit sayısının daha da artma ihtimali bulunmasının herkesi endişelendirdiğini dile getiren Bahçeli, PKK’lı kan içicilerinin düzenledikleri hain ve kalleş suikastı şiddetle ve lanetle kınadı. Şehitlere Cenab-ı Allah’tan rahmet; ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı dileyen Bahçeli, yaralı evlatlarımıza acil şifalar niyaz etti.

ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRILSIN

"Öncelikle askeri konvoyun geçiş güzergâhındaki kanlı pusunun çok yönlü ve derinlemesine tetkik ve tahkikinin yapılması gerekli ve zorunludur." diyen Bahçeli, Mehmetçiklerin izin ve görev dönüşü halinde oldukları için silahsız ve savunmasız bir şekilde bulunduklarının anlaşıldığını ifade etti.



Kategori : POLİTİKA