Şehit abisi Erdoğan'a böyle seslendi

  • Ana Sayfa
  • Şehit abisi Erdoğan'a böyle seslendi
Şehit abisi Erdoğan'a böyle seslendi
Hakkari'de sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve şehit düşen polis memuru İsmail Öztürkçi gözyaşları içinde uğurlandıAbone olHakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bir alışveriş merkezi önünde uğradığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru İsmail Öztürkçü için Van'da Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katıldığı tören düzen avukat seo lendi.

Gözaşlarının sel olduğu törende, şehidin 5 yaşındaki kızı Beyza Öztürkçü'nün babasının tabutuna çiçek bırakması törene katılan herkesi duygulandırdı. Şehidin Ankara'da görev yapan polis ağabeyi Kenan Öztürkçü de teröre lanet yağdırarak, "Başbakan seni çok seviyoruz. Göster o gaddar yüzünü bunların cezasını ver." diyerek haykırdı.
Yüksekova'da mesai bitiminin ardından bir alışveriş merkezinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan İsmail Öztürkçü için Van Bölge Trafik Müdürlüğü'nde bir tören düzenlendi. Törene, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Van Valisi Münir Karaloğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, AK Parti Van Milletvekilleri Gülşen Orhan ve Fatih Çiftçi, Van Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, askeri erkan, kurum amirleri ve şehidin yakınları katıldı. Törene katılan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, şehit polis memurunun kızı 5 yaşındaki Beyza ve oğlu 7 yaşındaki Emir'i yanına alarak onları teselli etmeye çalıştı.



Kategori : GÜNCEL