Google hayatımızda olmasa neler olurdu?

  • Ana Sayfa
  • Google hayatımızda olmasa neler olurdu?
Google hayatımızda olmasa neler olurdu?
Twitter'da bugün Google'ın 14. yaşı #googleolmasa hashtagı ile kutlanıyor. Tag çoktan TT'de 1.sıraya oturdu bile.Abone ol

Hatice Kübra
TWİT-ÜL HAVADİS- Bugün onun doğumgünü... O, pek çoğumuzun olmazsa olmazı haline gelen, aklımıza bir şey takıldığında belki de artık ilk başvurduğumuz adres. O, sadece öğrencilerin değil zaman zaman öğretmenlerin de ilk kansas seo yardım kutusu. Neredeyse halini hatrını sormadığımız bir günün bile olmadığı modern çağın bilge dedesi. Daha ilk kelimenizde l"eb demeden leblebiyi anlamak" deyimini abartarak "onu mu demek istedin, bunu mu demek istedin" ukalalığıyla insanın aklında olmayanı aklına sokan bir bilir kişi. Gazeteleri kuponla ansiklopedi verme "yükünden", çıkarılmış hazır kitap özetleri sayesinde gençleri kitap okuma "derdinden" , onbinlerce tarifle kadınları "bu ne pişirsem?" sorusundan kurtaran ve daha burada saymakla bitiremeyeceğim nice sorunun cevabını içinde barındırarak hayatımızın orta yerinde varlığını sürdüren bu şey aslında bir arama motoru.

Kısa adı "Google"... Ve işte bugün kimilerinin deyimiyle "Hazreti Google"ın doğumgünü... Twitter'da bugün Google'ın 14. yaşı #googleolmasa hashtagı ile kutlanıyor. Tag çoktan TT'de 1.sıraya oturdu bile. Atılan twitler ise bugün "Google"ın hayatımızdaki yerini çok da güzel anlatıyor. Sizler için o twitlerden en çok paylaşılanları seçtim. Bakın bakalım #googleolmasa neler olurmuş?

Ümit Karakülleoğlu ‏@umtkrklleoglu

Kategori : GÜNCEL