Sevilay öğretmen skandallar kurbanı!

  • Ana Sayfa
  • Sevilay öğretmen skandallar kurbanı!
Sevilay öğretmen skandallar kurbanı!
İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde öğretmen 40 yaşındaki Rabia Sevilay Durukan’ın, sınıfta öğrencisi tarafından bıçaklanması büyük tepki topladı.Abone ol

Rabia öğretmenin şikayetinin ardından okul yönetiminin çağırdığı, okul timlerinde görevli polislerin ve katil zanlısı 15 yaşındaki H.K.’nin annesi ile babasının, okul müdürü Ekrem Karakaya’nın odasında bulunduğu sırada, katil zanlısı H montana seo .K.’nin hemen aynı kattaki ve müdür odasının karşısındaki sınıfa girerek acı olayı gerçekleştirdiği öğrenildi. Bu arada, katil zanlısı H.K.’nin ailesinin komşularının da olaydan bir gün önce, evinin önünde, genç öğrencinin sürekli elindeki tahta parçasını bıçakla yontarak, "Öğretmenimi öldüreceğim. Böyle keseceğim" diye konuştuğu öğrenildi. Rabia öğretmenin meslektaşları olayın yaşandığı, sınıfına karanfiller bıraktı.

Eskiizmir Caddesi’ndeki Nazire Merzeci İlköğretim Okulu’nda dün (Çarşamba) saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, okulun 8’inci sınıf öğrencisi H.K., geçen Salı günü sabah okula geç kaldığı gerekçesiyle Fen ve Teknoloji öğretmeni 40 yaşındaki Rabia Sevilay Durakan tarafından geç kağıdı alması için okul müdürünün yanına gönderildi. Dün de aynı şekilde geç kalan H.K., öğretmeni tarafından yine müdür odasına gönderildi. Bunun üzerine derse girebilmek için izin kağıdı alan H.K., kağıdı öğretmen Durukan’ın yüzüne fırlatıp kendisini bıçaklamakla tehdit etti. Katil zanlısı, bir süre sonra da evinden aldığı ekmek bıçağıyla, bir başka sınıfta derse bulunan öğretmen Durdukan’ı onlarca öğrencinin gözü önünde bıçaklayıp öldürdü.



Kategori : GÜNCEL