Öcalan görev bekliyor!

Öcalan görev bekliyor!
İMRALI Cezaevi'nde ömür boyu hapis cezasını çeken PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşen kardeşi Mehmet Öcalan,çarpıcı açıklamalarda bulundu.Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Abdullah Öcalan ile ile kardeşinin görüştürüldüğünü açıklamasının ardından seo hizmeti , Mehmet Öcalan yaşadığı Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesine bağlı Ömerli Köyü'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisinin Başbakan ile görüşmediğini belirten ve İmralı'da ağabeyi ile görüşme tarihini söylemeyen Mehmet Öcalan şöyle konuştu:

"Benim Başbakan ile herhangi bir temasım olmadı. 14 aydan beri, kardeşim denizin ortasında tek başına kalmaktadır. O belli bir şahsiyettir. Abdullah Öcalan, Kürt sorunu çözümüne ilişkin ağırlığı olan bir kişidir. Biz diyoruz ki; bu soruna en büyük katkı sunacak kişi de kardeşim Apo'dur. Bu kadar önemli bir kişi neden 14 aydır avukatlarla ve ailesiyle görüştürülmüyor. Kardeşim 14 aydır susmuş vaziyettedir. Eğer tutuklu ve hükümlüyse ağabeyimin de yasal hakları vardır ve 14 aydır bu yasal haklar ayaklar altına alınmış durumdadır."



Kategori : GÜNCEL