Dünyanın izlediği en önemli anlar!

  • Ana Sayfa
  • Dünyanın izlediği en önemli anlar!
Dünyanın izlediği en önemli anlar!
AK PARTİ'nin 4. olağan kongresi pazar gününe damga vurdu. Hem konukları hem de Erdoğan'ın açıklamaları flaş başlıklarla doluydu. Abone ol

İNTERNETHABER - AK parti'nin kongresini dün bütün dünya izledi. Pazar gününe damga vuran kongre hem konukları, hem boykotları hem de Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının son 15 dakikasında verdiği "es" mesajı google ads service ile flaş başlıklar çıkardı.

İnternethaber.com okurları için dünkü kongrenin ana başlıklarını özetledik.

KONGREYE DAMGA VURAN SÖZ

Başbakan'ın 2.5 saat süren konuşmasında flaş sözler son 15 dakikalık kısımda geldi. Son kez genel başkan seçilen Erdoğan, "bu bir veda değil" diyerek "ince bir ayarla" yeniden partinin başına geçeceğini ilan etmiş oldu.

Sözleri aynen şöyleydi;

"Bizden öncekiler gibi koltuğa yapışıp kalanlardan olmayacağız diye söz verdik. Bu bir veda değil, bu bir "es"tir bu dinlenme değil bir vaadin yerine getirilmesidir. Bizim molamız dahi millet içindir. Vereceğimiz molada yine milletmizin hizmetinde olacağız. İnşallah farklı ünvanlar altında yine beraber olacağız."


KONGRE'YE DAMGA VURAN "ATLAMA"

Başbakan Erdoğan, 2.5 saatlik konuşmasında bir bölümü "atladı". 61 sayfalık konuşmada atladığı o bölüm doğrudan Kürt annelerine yönelik kaleme alınmıştı.

Haliyle de kongreye 'atlanan' bu bölüm damgasını vurdu. İşte Başbakan'ın okumadığı o hitap;



Kategori : POLİTİKA