İsterdim ki Barzani daha çok alkış alsın

  • Ana Sayfa
  • İsterdim ki Barzani daha çok alkış alsın
İsterdim ki Barzani daha çok alkış alsın
AK Parti'nin yeni MKYK üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti Kongresi'nde Barzani'nin alkışlanmasına tam destek verdi.Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Kürt sorunu ve sosyoloji çalışmalarıyla bilinen AK Parti'ni vitrinine giren Yasin Aktay da Barzani tartışmasına katıldı. AK Parti MKYK üyesi Yasin Aktay, “" sözleriyle bazı kesimlerin hedefindeki Barzani' north dakota seo ye destek çıktı. Aktay, Barzani'nin salonda diğer konuklardan daha az alkışlandığını söyledi.

AK Parti Kongresi'nde alkışlanan Mesud Barzani, kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. Salonda cılız da olsa yükselen "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratı çok konuşuldu. Bazı çevrelerce PKK'ya arka çıkmakla suçlanan Barzani'nin kongreye davet edilmesinin yankıları sürüyor. Kürt sorunu ve sosyoloji çalışmalarıyla bilinen AK Parti'ni vitrinine giren Yasin Aktay da Barzani tartışmasına katıldı.

tv8’de Erkan Tan’ın konuğu AK Parti MKYK Üyesi ve SDE Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay oldu. Aktay, AK Parti 4. olağan kongresinde yaşanan gelişmeleri ve PKK ve Barzani üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"BARZANİ'Yİ TAHKİR ETMEK PKK'YA HİZMET ETMEKTİR"

-Barzani’yi tahkir ederek hiçbir şey kazanamazsınız. Aksine PKK’ya hizmet edersiniz. Bu tür değerlendirmeler yapanların siyasi akılları yok. Bu yaklaşım akılsız bir yaklaşımdır. Türkiye’nin faydasına olan yaklaşımı düşünmeyen bir yaklaşımdır. Barzani Türkiye’nin dostudur!



Kategori : POLİTİKA