Ertelenen hayalleri hayata geçirin

  • Ana Sayfa
  • Ertelenen hayalleri hayata geçirin
Ertelenen hayalleri hayata geçirin
Şişli Belediyesi, kadınların erteledikleri hayallerini tekrar yeşertmeleri ve hayata geçirmeleri için imkan sağlıyor.Abone ol

Şişli Belediyesi, kadınların kendilerine olan güvenlerini yeniden kazanmaları için “Hayalime Dokun” Semineri düzenliyor.

Şişli Belediyesi tarafından Sıcak Eller Derneği Başkanı Beyhan Aydın yönetiminde ve 80’ler dizisinin ünlü oyuncusu ve Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği (STET DERNEK) Başkanı Ayşe Tolga’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek semineri, yine STET DERNEK’ten profesyonel eğiti Promosyon Kalem mci ve kariyer koçları Banu Tozluyurt ve Işık Taçoğlu verecek. Seminer, 9 Ekim’de Şişli Belediyesi Derviş Eroğlu Kültür Merkezi’nde kadınların hayallerine ve hedeflerine yönelik yol haritası çıkartmalarına destek olacak.

Kadınlarımızın hayattan beklentilerine ve hayallerine odaklanarak farkındalık yaratmak ve mevcut durumun analizini yapmak üzere uzmanlar, gönüllüler ve bir hayali olan kadınlar 9 Ekim 2012 Salı günü Şişli Derviş Eroğlu Kültür Merkezi’nde bir araya geliyor.

SIKINTIDA OLAN HER KADINA KAPI AÇIK

Kimisi anne olduktan sonra işi bırakmak zorunda kalan ve tekrar iş hayatına dönemeyen, kimisi üniversiteden yeni mezun olan ve iş bulamamaktan korkan, kimisi ise kendi işini yapmak isteyen, hak ettikleri yeri bulamadıklarını düşünen, yaşam amacını bulamayan her kadına kapısı açık olan eğitimin  moderatörlüğünü Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği (STET DERNEK) Başkanı Ayşe Tolga yapacak. Ayrıca hedef ve yol haritası belirlemek isteyen kadınlara profesyonel eğitimci ve kariyer koçları Banu Tozluyurt ve Işık Taçoğlu yardımcı olacak.

ETKİNLİK ÜÇ AYDA BİR TEKRAR EDİLECEK

Tüm çalışmalarını “Toplumun kalkınması kadının kalkınması ile gerçekleşecektir” mottosuyla yaptıklarını belirten Sıcak Eller Derneği Başkanı Beyhan Aydın, böyle bir eğitimi gerçekleştiriyor olmaktan çok mutlu olduklarını, Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneği ile birlikte gerçekleştirdikleri “Hayalime Dokun” Eğitimi’nin Türkiye için göz ardı edilmemesi gereken bir ihtiyaç olduğunu belirtiyor. Ayrıca aynı etkinliğin üç ayda bir tekrar edileceğini de hatırlatıyor.



Kategori : GÜNCEL