Teröristten mi yanasın askerden mi?

  • Ana Sayfa
  • Teröristten mi yanasın askerden mi?
Teröristten mi yanasın askerden mi?
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün teröristler ile ilgili açıklamalarına en sert tepkiyi verdi...Abone olMHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ağlamaktan sorumlu Başbakan Yardımcısı varken, şimdi de ağlamaktan sorumlu emniyet müdürü olduğunu ifade ederek, ''Bir terörist gördüğünde, 'ileride ağlarım bunun için o yüzden öldürmeyeyim mi' diyeceksin?'' dedi.Vur Deniz kumu al, sınır bölgesi Şanlıurfa Akçakale ve Harran ilçelerinde incelemelerde bulunan MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile Meclis'te basın toplantısı düzenledi.

Suriye'den Türkiye tarafına bombalar yağdığını ifade eden Vural, bölgede yaşanan olayların sınır illerinin hepsini etkilediğini, huzursuzluk ve endişe yarattığını anlattı. Vural, Barzani himayesinde Irak'ın kuzeyinde yaşayan terör örgütünün, bundan cesaret alarak Suriye'nin kuzeyinde de bir oluşum içerisine girdiğini iddia ederek, ''Bunlar Güneydoğu insanını rahatsız etmektedir'' dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ BAYDEMİR'E BAĞLANSIN!

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in dün yaptığı ''Dağda ölen teröriste ağlamayan insan değildir'' şeklindeki açıklamalarına Diyarbakır’daki sivil toplum kuruluş temsilcilerinden tam destek geldi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE GELEN TEPKİLER İÇİN TIKLAYIN...

EMİNET MÜDÜRÜ'NDEN İNANILMAZ SÖZLER

'Dağda ölen teröriste ağlayamıyorsanız insan değilsiziniz' sözleri ile dikkat çeken emniyet müdürünün konferansta yaptığı açıklamalar...

EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN



Kategori : POLİTİKA