Milliyetçi Avukatlar seçimlerde iddialı

  • Ana Sayfa
  • Milliyetçi Avukatlar seçimlerde iddialı
Milliyetçi Avukatlar seçimlerde iddialı
Ankara Barosu'nun 14 Ekim'de yapılacak seçimleri öncesi Milliyetçi Avukatlar Grubu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.Abone olAnkara Baro seçimleri için geri sayım sürüyor. Alpaslan Sucu adaylığında seçimlere katılacak olan "Milliyetçi Avukatlar Grubu" 14 Ekim öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan adayı Sucu, baro tarihinde ilk kez "Milliyetçi Avukatlar" adı altında seçime gittiklerini söyleyerek, süre hair transplant cost turkey cin Türkiye için önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Milliyetçi Avukatlar Grubu, Litai TBB Konuk Evi'nde akşam yemeğinde bir araya geldi. Seçkin bir davetli grubunun katıldığı yemeğe 500'e yakın avukat katılırken, toplantıda Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkanı Prof. Dr. Ali Akyıldız bir konuşma yaptı.

"TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM"

"Milliyetçi Avukatlar Grubu" Ankara Barosu Başkan Adayı Avukat Alpaslan Sucu ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Dünyada ve Türkiye'deki gelişmelerin, milli reflekslere sahip örgütlenmelere ihtiyaç doğurduğunu, emperyalist güçlerin hukuk tanımadığını ve kendi eylemlerini hukuk diye dayattığını söyleyen Sucu, maslumların haklarının hiçe sayıldığını ifade etti.

Konuşmasında "özerklik" ve "böyünme" kavramlarının, sıkça dile getirilmesinden duydukları rahatsızlığı dile getiren Başkan Adayı Sucu, "aynı ülküye sahip milli güçlerin birleşmesinin" kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Zamana, mekana ve duruma göre değil, her zaman, her yerde ve her durumda milliyetçi olan, milli ve manevi değerlere sahip bireylerin, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri gerektiğini anlatan Sucu, bu amaçla kendisi gibi düşünen avukatlarla Milliyetçi Avukatlar Grubu'nu oluşturduklarını kaydetti.

Kategori : GÜNCEL