Kahraman öğretmen PKK'lıyı böyle engelledi

  • Ana Sayfa
  • Kahraman öğretmen PKK'lıyı böyle engelledi
Kahraman öğretmen PKK'lıyı böyle engelledi
Diyarbakır'da okula yapılan ve öğretmen ve öğrencilerin yaralanmasına neden olan hain saldırı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdıAbone olDiyarbakır'daki hain saldırı güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde öğretmenin saldırgana sarılarak onu engelle promosyon çakmak meye çalışması böyle görüntülendi.

Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan Şehitlik Lisesi’ni basan yüzleri kapalı 10 kişi okula ses bombası ve molotof kokteylleri attı. Saldırı esnasında korkuya kapılan öğrenciler koridorlarda koşarken, öğrencilerin bulunduğu bölüme gitmeye çalışan yüzü kapalı iki kişi ise bir öğretmen tarafından engellendi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde koşan öğrencilerin ardından giden iki yüzü kapalı saldırgan fedakar bir öğretmenin çabası sonucu okuldan kaçarak uzaklaştı.

ÖĞRETMENİN ÇABASI

Saldırganın öğrencilerine doğru gittiğini gören öğretmen, yüzü kapalı şahıslardan birine sarıldı. Öğretmen ile saldırgan arasında kısa süre devam eden boğuşma sonrasında paniğe kapılan saldırgan kaçarak okuldan uzaklaştı.



Kategori : GÜNCEL