Bulaşık yıkamada yeni dönem

Bulaşık yıkamada yeni dönem
Beko D8001 ESB bulaşık makinesinde uyguladığı buhar destekli yıkama teknolojisi ile yeni bir dönem başlattı.Abone olBeko, D8001 ESB bulaşık makinesinde hayata geçirdiği yeni teknoloji ile cam bardaklarda yüzde 30, porselenlerde ise yüzde 43 daha f best hair transplant in turkey azla parlaklık sağlıyor.

Bu teknoloji, ana yıkama ve sıcak durulama sırasında özel olarak geliştirilmiş buhar jeneratörü ile bulaşıkların üzerine buhar uygulanmasına imkan veriyor. Daha etkili kurutma sağlayan bu özellik sayesinde A+ enerji sınıfı performansıyla bulaşıklarda mükemmel parlaklık ve lekesiz sonuçlar elde ediliyor. Geleneksel bulaşık makinelerine kıyasla, buhar destekli yıkama teknolojisi ile kuruyan bardakları yüzde 30, porselenler ise yüzde 43 daha parlak ve lekesiz bir görünüm kazanıyor.

Alman araştırma merkezi LGA tarafından test edilip onaylanan buhar destekli yıkama özelliği evde de test edilebiliyor. Aradaki farkı görmek için makinenin buhar destekli yıkama fonksiyonunu kapatıp açmak yeterli oluyor.



Kategori : EKONOMİ