Eski kocaya uykuda 35 bıçak

Eski kocaya uykuda 35 bıçak
4 yıl önce boşanan çift yeniden görüşmelere başladı. 39 yaşındaki kadın eski kocasıyla tartıştı, sonrasında bakın ne oldu?Abone ol

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde oturan 39 yaşındaki Elvan G., 4 yıl önce boşandığı eski eşi 46 yaşındaki Yüksel Arıcı'yı, evindeki kanepede seo uyurken başına yastıkla bastırıp, 35 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olay, dün gece yarısı Ölüdeniz Beldesi Ovacık Mahallesi 166 Sokak'ta Yüksel Arıcı'nın evinde meydana geldi. Elvan G., 23 yıl önce evlendiği otel işletmecisi Yüksel Arıcı'dan 4 yıl önce anlaşamadığı gerekçesiyle boşandı. Bir süre sonra başkan bir evlilik yapan Elvan G.'nin bu evliliği de kısa sürdü. Boşandıktan sonra yeniden 1'i erkek 3 çocuğunun babası Yüksel Arıcı'yla görüşmeye başlayan Elvan G., Arıcı'nın sahibi olduğu 'Evita Apart'a çocuklarını görmek bahanesiyle gelip gitmeye başladı.

İddiaya göre dün gece de apartta kalan Elvan G., başka bir kadınla görüştüğü öne sürülen eski eşi ile, mal paylaşımı konusunda tartıştı. Tartışma ardından Yüksel Arıcı evin oturma odasındaki kanepede uyurken, Elvan G. yatak odasında uyudu.



Kategori : GÜNCEL