Türk kadını vücudunu tanımıyor

  • Ana Sayfa
  • Türk kadını vücudunu tanımıyor
Türk kadını vücudunu tanımıyor
Ivana Sert Türk kadının giyim konusunda yaptığı en büyük hata hakkında konuştu.Abone ol

BİR saç boyası firmasının başlattığı proje kapsamında Antalya'ya gelen tasarımcı ve sunucu Ivana Sert, Türk kadının vücudunu yeterince tanımadığını, bu nedenle giydiklerini yakıştıramadığını söyledi.< cinsel takviye br>
L'Oreal bünyesinde yer alan boya markası Matrix'in tanıtımı amacıyla başlatılan proje kapsamında Ivana Sert, Kemer İlçesi'nde Rixos Sungate Hotel'deki Kuaför Machaon'da kadınlarla bir araya geldi. İstanbul, Yalova, Kayseri, KKTC ve İzmir'den sonra Kemer'e gelen İvana Sert, 2012-2013 sonbahar- kış modası hakkında ipuçları verdi.

KIYAFET SEÇİMİ KONUSUNDA PÜF NOKTALARI

Kuaför salonundaki kadınların saçlarına şekil veren ve boyayan Ivana Sert, kadınlara kıyafet seçimi ve uyumu konusunda da çeşitli bilgiler verdi. Türk kadınının vücudunu yeterince tanımadığını anlatan Sert, bu nedenle kadınların giydiklerini yakıştıramadığını söyledi. Türk kadınının öncelikle vücudunu tanıması gerektiğini ifade eden Ivana Sert, gittiği yerlerde kadınlara vücut yapılarına göre nereyi ne kadar açmaları, nerelerini gizlemeleri gerektiğini anlattığını belirtti.



Kategori : MAGAZİN