Bahçeli'den veto çağrısı!

Bahçeli'den veto çağrısı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli anayasa değişikliği için Çankaya'ya 'Veto et' çağrısı yaptıAbone olMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli cuma günkü oylamada referandum sınırında kalan anayasa değişikliği için Çankaya'ya "Veto et" çağrısı yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden meclise gelmesi halinde Mahalli İdareler Seçimleri'nin erkene alınması için tekrar destek verecekler ersag ini söyledi. Bahçeli, Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili kanun tasarısını eleştirerek, iktidarın Türkiye'yi eyaletleştirmeye çalıştığını savundu.

Konya’nın Ereğli ilçesine, belediye tarafından yaptırılan sosyal tesislerinin açılış törenine katılmak üzere gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partililer tarafından Ereğli Şeker Fabrikası önünde karşılandı. Kalabalık konvoy eşliğinde ilçeye gelen Devlet Bahçeli, Ereğli Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Burada partililerle bir süre görüşen Bahçeli, açılış töreninin yapılacağı İnönü Caddesindeki platformda partililere seslendi.

Devlet Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimleri’nin erkene alınmasına ilişkin anayasa değişikliğini parti olarak desteklediklerini hatırlatarak, bu değişikliğin referanduma götürülmemesi gerektiğini, tekrar meclise gelmesi halinde yeniden destek vereceklerini söyledi.
Bahçeli, “2014 yılında cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerin milletimize zahmet ve külfet getireceğini düşünerek Mahalli İdareler Seçimleri’nin erkene alınmasına destek verdik. Seçimlerin erkene alınmasını sağlayacak değişikliğin ikinci turunda maalesef arzulamadığımız bir netice ortaya çıkmıştır.



Kategori : POLİTİKA