İşte Türkiye'nin en temel sorunu

  • Ana Sayfa
  • İşte Türkiye'nin en temel sorunu
İşte Türkiye'nin en temel sorunu
Gezici Araştırma Şirketi Suriye konusundan, istihbarat zafiyetine,terör olaylarından,işsizliğe kadar birçok konuyu sordu. İşte o araştırmanın ilginç sonuçları...Abone ol

Suriye’de yaşanan olaylar ve bu olaylara karşı Türkiye’nin dış politikası, artan terör olayları ve demo massachusetts seo kratik açılım süreci Türkiye’nin en sıcak gündeminde yer almaya devam ediyor.

Gezici Araştırma Şirketi,son dönemlerde yaşanan tüm bu olayları vatandaşlara sordu. 42 ilde toplam 6 bin 460 deneğe sorulan sorularda son derece ilginç yanıtlar ortaya çıktı. 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde hazırlanan araştırma raporunda, deneklere siyasi görüşleri de sorularak yanıtlar seçmen oranlarına göre değerlendirildi.

Suriye’deki olayların da çıkış nedeni olan Arap Baharı hakkında, ‘Arap Baharı’nı nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna yanıt veren katılımcıların yüzde 63,7’si yeni bir sömürge düzeni kurulacaktır diye yanıt verirken, yüzde 36,3’ü de refah ve özgürlük getirecektir diye yanıt verdi. Yine AKP seçmeni olduğunu belirten katılımcıların yüzde 48,1’i de yeni bir sömürge düzeninin kurulacağı görüşünü savundu.



Kategori : GÜNCEL